Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything.

Odpowiedz


To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.
Uśmieszki
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode jest włączony
[img] jest włączony
[flash] jest wyłączony
[url] jest włączony
Uśmieszki są włączone
Przegląd wątku
   

Rozszerz widok Przegląd wątku: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything.

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez wiparat » 24 kwi 2017, o 04:16

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez Arczi » 22 lis 2015, o 21:56

ALLPlayer 6.4 solves this problem.

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez Kalo Stoyanov » 8 sie 2015, o 21:57

I reinstalled Windows and now it's fine :D

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez Kalo Stoyanov » 20 lip 2015, o 22:03

Hey,
The upper post is me. Sorry for the spam, but it seems that I was logged out
It seems that there is English once you log in.

Anyways, [/offtopic]

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez Gość » 20 lip 2015, o 22:01

Hey,

Yeah, I do.

http://i.imgur.com/NhOYvBw.png
(couldn't find the file upload function; btw, I'm Slavic and I understand Polish more or less, but you might consider including English as an option on the forum, at least on the security question)

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez Marcin » 2 lip 2015, o 11:02

Do you have subtitles in the editor?

sub-editor.png
sub-editor.png (241.99 KiB) Przeglądane 10116 razy

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez Kalo Stoyanov » 22 cze 2015, o 21:35

Hey,

Same issue here. Using the latest, 6.2 version.
Is there anything to resolve it?

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez Dolis72 » 1 lut 2015, o 13:23

same problem

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez Korppi » 17 sty 2015, o 10:45

Hi! I tried 6.1, but subtitles were still gone. i recorded video about it. https://vimeo.com/117032656

Re: Subtitles problem!! subs wont display!! tried everything

Post przez Maciek » 14 sty 2015, o 12:34

Please try this update and let us know: http://www.allplayer.org/Download/ALLPlayer61_BETA.exe

Góra

cron