ESSET NOD32 - Błąd połączenia z internetem
• Strona 1 z 1
ESSET NOD32 - Błąd połączenia z internetemAby ALLPlayer mógł się łączyć z netem należy zrobiłć następujące zmiany w konfiguracji programu NOD32:
Czytajcie FAQ i Jak opisać problem...
Re: ESSET NOD32 - Błąd połączenia z internetemWitam serdecznie,zrobiłem jak w opisie,czyli w Wyłączenia zazn.C:\Program files ALLPlayer\*.* oraz to samo do Napiprojekt.Ale protokołyHTTP....mam -zarzadzanie adresami-tryb aktywny,Skanowanie komp.na żadanie i wyłączenia,brak protokoły http i https -> przeglądarki internetowe.Chyba że w -Zarzadzanie adresami-?sorry za problem z mojej stronyn ale za cholere nie chce działac
Re: ESSET NOD32 - Błąd połączenia z internetemWedług informacji od innych użytkowników czasem konieczne jest zainstalowanie nowszej wersji NODa.
Re: ESSET NOD32 - Błąd połączenia z internetemu mnie działa wszystko bez zarzutów
Re: ESSET NOD32 - Błąd połączenia z internetemnajlepiej na serwerze Noda
Re: ESSET NOD32 - Błąd połączenia z internetemWitam
A ja wciaz mam problem z tym pobieraniem napisow. Posiadam na komie Eset'a smart security i w moim przypadku nie da sie sciagac napisow ani zobaczyc info o filmie do puki nie wylacze jednej opcji w firewall'u ale to chyba nie tedy droga :/ Mam tu na mysli "Wykrywanie ukrytych danych w skonwertowanych w protokole ICMP" Czy mogli byście sie przyjrzeć temu ograniczeniu. Za kazdym razem gdy chce siagnac napisy mysze wylaczac ta opcje
Re: ESSET NOD32 - Błąd połączenia z internetemCzy dodanie ALLPlayera do wykluczeń nie pomaga?
Re: ESSET NOD32 - Błąd połączenia z internetemMam też NOD'a i wszystko działa bez zarzutów,czasem pisze błąd połączenia ale to przez to że słaby jest zasięg neta bo używam go przez WI-FI.
• Strona 1 z 1
Powrót do ALLPlayer - English forum Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|