Watermark

Wszelkie problemy, instrukcje obsługi, propozycje rozbudowy tych nowych przydatnych programów...
3 maja 2011, o 12:56


  • Witam, jak w temacie czy jest możliwość dostosowania watermarku do swoich potrzeb? tzn gdybym preferował żeby był mniejszy, miał inny styl czcionki i miejsce w którym jest umieszczony? szczególnie ta ostatnia opcja jest dla mnie ważna ponieważ dodając napisy do filmu zasłaniają go one wiec wolałbym żeby był on na przykład w prawym górnym rogu.Jeśli nie ma takiej opcji czy są plany dodania takich możliwości do programu?

    I tak jak ktoś na forum już pisał tylko nie mogę znaleźć tego wątku jeśli ustawi się kilka filmów do konwersji, konwertowany jest wyłącznie pierwszy a przycisk convert staje się nieaktywny, mam nadzieje że nie będzie problemu z poprawieniem tego bo było by to bardzo ułatwiające prace z programem : )

    Pozdrawiam
    outsider255
    Problem
     
    Posty: 8
    Dołączył(a): 3 maja 2011, o 12:46

4 maja 2011, o 20:14


  • Na razie nie ma takiej możliwości, można tylko po zarejestrowaniu programu zmienić treść watermarku oraz ustawić stopień przezroczystości.
    Avatar użytkownika
    Scripter1
    PowerUser
     
    Posty: 129
    Dołączył(a): 10 gru 2008, o 12:48

4 maja 2011, o 21:40


  • a czy problem z kolejkowaniem bedzie w najblizszym czasie naprawiony? mam troche filmow do konwersji i szczerze mowiac dodawania ich po kolei jest uciążliwe.
    outsider255
    Problem
     
    Posty: 8
    Dołączył(a): 3 maja 2011, o 12:46

4 maja 2011, o 22:06


  • Tak, jest to w planach.
    Avatar użytkownika
    Scripter1
    PowerUser
     
    Posty: 129
    Dołączył(a): 10 gru 2008, o 12:48

6 maja 2011, o 07:34


  • Scripter1 napisał(a):Na razie nie ma takiej możliwości, można tylko po zarejestrowaniu programu zmienić treść watermarku oraz ustawić stopień przezroczystości.

    Można oczywiście także całkiem wyłączyć wyświetlanie watermarka.
    Maciek
    Pisarz
     
    Posty: 31
    Dołączył(a): 10 paź 2008, o 10:15

6 maja 2011, o 16:34


  • nie wiem czy to bedzie pomocne przy naprawie ale okazuje sie że problem z konwersja kilku filmów naraz wystepuje jedynie gdy chcemy do nich dodac napisy, gdy konwertujemy filmy bez nich kolejka dziala sprawnie.
    outsider255
    Problem
     
    Posty: 8
    Dołączył(a): 3 maja 2011, o 12:46

6 maja 2011, o 18:41


  • ooo, i to może być dobra podpowiedź!
    Avatar użytkownika
    Arczi
    Administrator
     
    Posty: 122
    Dołączył(a): 25 sie 2008, o 15:14

7 maja 2011, o 11:56


  • ciesze sie ze moge pomoc, jako ze program jest naprawde fajny i warty tego zeby dzialal jak najlepiej : )
    outsider255
    Problem
     
    Posty: 8
    Dołączył(a): 3 maja 2011, o 12:46

25 maja 2011, o 22:19


  • wiadomo juz moze kiedy zostana wprowadzone poprawki?
    outsider255
    Problem
     
    Posty: 8
    Dołączył(a): 3 maja 2011, o 12:46

10 kwi 2015, o 11:04


  • napisy, gdy konwertujemy filmy bez nich kolejka dziala sprawnie.????
    xzmanya
    Czytacz
     
    Posty: 1
    Dołączył(a): 10 kwi 2015, o 10:58

Następna strona


Powrót do ALLConverter to: PRO/iPhone/PSP/3GP/AVI/MP4




Informacja
  • Kto przegląda forum
  • Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość