Zawieszanie obrazu

Najnowszy ALLPlayer, życzymy mało problemów, ale jak jakieś znajdziecie to je naprawimy!
29 kwi 2016, o 17:53


  • Mam problem z allplayerem, gdy odtwarzane jest wideo i otwieram jakiś program z uprawnieniami administratora, wtedy wideo się zacina i leci sam dźwięk.
    Kolejny problem występuje gdy zatrzymam wideo i włącze po jakimś czasie. Po włączeniu występują co jakiś czas samoczynne cofnięcia wideo o kilka sekund.
    Garreth
     

3 maja 2016, o 02:20


  • Problemy ustąpiły po uruchomieniu programu w trybie zgodności z Windows 7.
    Widać ktoś sobie nie poradził z dopracowaniem programu pod win 10.
    Garreth
     

16 maja 2016, o 12:47


  • Mam problem przy win 7, strasznie mi zacina odtwarzanie i często mam czarny ekran.
    1design
    Czytacz
     
    Posty: 1
    Dołączył(a): 16 maja 2016, o 12:44

18 maja 2016, o 20:32


  • reinstalacja powinna pomóc, ewentualnie zmiana w menu filtry->"używaj własnych kodeków"
    Avatar użytkownika
    Arczi
    Administrator
     
    Posty: 122
    Dołączył(a): 25 sie 2008, o 15:14

30 lip 2016, o 05:39

1 sie 2016, o 09:04


  • Prosimy o ponowną instalację najnowszego ALLPlayera z nową bazą kodeków:
    http://allplayer.org/Download/ALLPlayerPL.exe

    Gdyby pojawiły się problemy z odtworzeniem filmu - proszę spróbować odznaczyć tę opcję:

    wlasne-kodeki.png
    wlasne-kodeki.png (72.65 KiB) Przeglądane 5174 razy
    Marcin
    Administrator
     
    Posty: 29
    Dołączył(a): 16 mar 2011, o 11:00

19 gru 2016, o 08:59



Powrót do ALLPlayer 6.9-7.3 - problemy i propozycje...




Informacja
  • Kto przegląda forum
  • Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
cron