Strona 1 z 1

pojawiające sie drugie okno active movie window

PostNapisane: 6 paź 2016, o 18:15
przez fazi83
Jak w tytule po zaktualizowaniu sterownika karty graficznej pojawia się drugie okno AMW a na allplayer słychać tylko głos.

Re: pojawiające sie drugie okno active movie window

PostNapisane: 10 paź 2016, o 14:40
przez Marcin
Witam.

Prawdopodobnie plik sterownika jest jednak nieaktualny. Proszę spróbować znaleźć najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Re: pojawiające sie drugie okno active movie window

PostNapisane: 22 lis 2016, o 21:32
przez KrisBul
Mam dokładnie do samo a plik sterownika karty graficznej jest najnowszy. Na tym samym komputerze i sterowniku AllPlayer działał.
Zmuszony zostałem niestety do reinstalacji całego systemu od podstaw. Po aktualizacji wszystkich sterowników wszystko jest OK. A AllPlayer, który kiedyś działał teraz nie chce! Z filmami o rozszerzeniu FLV nie ma problemu wszystko działa, natomiast filmy MP4 powodują otwarcie drugiego okna active movie window.
Pomożecie?

Re: pojawiające sie drugie okno active movie window

PostNapisane: 11 wrz 2017, o 20:22
przez Mikolaj
Czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu? Mam to samo u siebie od paru dni.

Re: pojawiające sie drugie okno active movie window

PostNapisane: 15 wrz 2017, o 09:41
przez Marcin
Sprawdźcie proszę, czy przełączenie tej opcji rozwiązuje problem:

allplayer.png
allplayer.png (67.19 KiB) Przeglądane 544 razy

Re: pojawiające sie drugie okno active movie window

PostNapisane: 17 wrz 2017, o 15:56
przez arrczi84
Witam
Zainstalowałeajm właśnie AllPlayer i mam podobny problem Kodeki oraz stery do grafiki najnowsze.Proszę o pomoc

Re: pojawiające sie drugie okno active movie window

PostNapisane: 16 paź 2017, o 01:49
przez kicior02
No i jest wątek i obsługa forum i osoby odpowiadające za to całe oprogramowanie, nie raczy rozwiązać tego problemy. Albo napisać jak to rozwiązać. Bo w najnowszej wersji 7.4 też występuje. Ale tym razem program nie raczy w ogóle wystartować po raz drugi gdy się zawiesi na tym drugim oknie i trzeba go wyłączyć menadżerem zadań. Używam tego programu od samego początku jego istnienia, gdy tylko pojawił się w sieci. I były czasami potknięcia. Ale to to już przesada. Z niecierpliwością czekam aż wyrośnie konkurencja na rynku, by z radością się przesiąść.