Podpisuję się pod wypowiedzią Przedmówcy. I pragnę zauważyć, że już pierwsze Pana zdanie jest kłamstwem! No bo gdzie jest ta reakcja w tym wątku??? Chyba że forum również traktujecie jako spam i nie przejmujecie się zgłaszanymi tu problemami... Ja również, podobnie jak Kolega wspomniał, zmarnowałem 2 dni na szukaniu przyczyny u siebie w systemie, choć zdziwiło mnie, że tak długo trwała awaria serwera (nie było dostępu do strony Allplayera chyba ze 3 dni), więc skojarzyłem, że to raczej problem po Waszej stronie. I zdziwiłem się, że gdy strona znowu ruszya to nie było żadnego komunikatu (choćby zdawkowego "przepraszamy") o awarii, ponieważ problem (opisany wyżej) nadal istniał przez kolejne ok. 2 dni. To świadczy o Waszym stosunku do użytkowników, stąd wszelkie dobre notowania Allplayera na stronach branżowych straciły wiarygodność (przynajmniej w moich oczach).
Swoją drogą, ja mam ograniczone zaufanie do filtrów spamowych i przed opróżnieniem spamu na wszelki wypadek zawsze sprawdzam czy nie znalazła się tam jakaś prywatna korespondencja. A jeśli nie potraficie poradzić sobie ze spamem to albo go sprawdzajcie, albo usuńcie formularz zgłoszeniowy, żeby sprawa była jasna, by nie czekać naiwnie na jakąkolwiek odpowiedź, a tym bardziej rozwiązanie problemu. Bo najłatwiej wszystko zwalić na spam (to też świadczy o braku profesjonalizmu)!
Czyli rozumiem, że nie mamy co liczyć na jakieś poważne i wiarygodne wyjaśnienia w poruszonej w wątku kwestii?