No Subtitles after re-starting AllPlayer with same movie

Here you can ask questions and get help in English.
MarcB

No Subtitles after re-starting AllPlayer with same movie

Post autor: MarcB » 6 sty 2010, o 21:30

Dear AllPlayer team,

After playing a movie for which I added subtitles I noticed that the next time I started AllPlayer again with the same movie, the subtitles did not show up again.

The button "SUBS ON" indicated that the subtitles were on. When selecting the button "SUB", the pop up screen shows a blue radio button in front of the subtitle file.

To get the Subtitles shown up again, I need to use the button "SUB", and in the pop up screen that shows the blue radion button in front of the subtitle, I need to click with my mouse on the subtitle file. After that, the subtitles show up again.

Is this normal behaviour?

Scripter1
PowerUser
Posty: 105
Rejestracja: 10 gru 2008, o 12:48

Re: No Subtitles after re-starting AllPlayer with same movie

Post autor: Scripter1 » 7 sty 2010, o 11:25

We'll check it...
Please read this: http://forum.allplayer.org/viewtopic.php?f=13&t=531
What system do you have?

MarcB

Re: No Subtitles after re-starting AllPlayer with same movie

Post autor: MarcB » 7 sty 2010, o 21:12

AllPlayer info

AllPlayer V4.2 including Live Update. All settings of AllPlayer are set to default.


Computer configuration

Operating System: Windows 7 (x64) Ultimate.
Motherboard: Asus M4A79XTD EVO
Processor: AMD AM3 Phenom2 X3 720 95W 2.80
Memory: Kingston DDR3 4GB 1600MHZ NON-ECC CL9 DIMM KIT OF 2 XMP
Powersupply: Cooler Master,Silent Pro,500W
Hard disk: Samsung EcoGreen F2 HD502HI, 500GB


File information - MediaInfo

Media Format: Matroska
File Size: 15.81 GiB
Duration: 02:06:50.272

Video (0):
Codec: (V_MPEG4/ISO/AVC) AVC
Format: AVC
Wideo Size: 1920x800
FrameRate: 23.976 fps
Aspect ratio: 2.40:1
BitRate: 15.8 Mbps

Audio (0):
Codec: (DTS) DTS
Format: DTS
Channel(s): 6 channels
BitRate: 1 510 Kbps

Audio (1):
Codec: (AC3) AC3
Format: DTS
Channel(s): 6 channels
BitRate: 1 510 Kbps

Subs (0):
Codec: (S_TEXT/UTF8) UTF-8
Format: UTF-8
Language: English

Subs (1):
Codec: (S_TEXT/UTF8) UTF-8
Format: UTF-8
Language: English

ODPOWIEDZ