ALL Converter PRO

Wszelkie problemy, instrukcje obsługi, propozycje rozbudowy tych nowych przydatnych programów...
snickers403

ALL Converter PRO

Post autor: snickers403 » 13 sty 2013, o 10:25

program fajny ale nie do końca,po wklejeniu napisów,trzeba programem Total Video Converter skonwertować film zeby było można otwarzać na dvd :(

Scripter1
PowerUser
Posty: 107
Rejestracja: 10 gru 2008, o 12:48

Re: ALL Converter PRO

Post autor: Scripter1 » 13 sty 2013, o 17:25

Zacznij od początku.
Napisz z jakimi ustawieniami robisz konwersję (jaki profil i jakie ewentualne dodatkowe ustawienia) oraz jaki masz dokładnie odtwarzacz (marka; model itp.) że nie chce ci się na nim odtwarzać film.
Możesz też załączyć informacje o kodowaniu tego pliku który generuje nasz konwerter oraz tego poprawnie odtwarzanego który otrzymujesz z tego drugiego konwertera.

snickers403

Re: ALL Converter PRO

Post autor: snickers403 » 13 sty 2013, o 21:23

mam ustawienie avi na ac3 tak wklejam napisy

Scripter1
PowerUser
Posty: 107
Rejestracja: 10 gru 2008, o 12:48

Re: ALL Converter PRO

Post autor: Scripter1 » 14 sty 2013, o 17:14

Spróbuj z ustawieniem AVI-DivX.
Jeśli to nie zadziała to popróbuj z rożnymi ustawieniami kodowania audio i video (przyciski edit audio i edit video).

snickers403

Re: ALL Converter PRO

Post autor: snickers403 » 14 sty 2013, o 20:06

nie ma opcji avi-divx

Scripter1
PowerUser
Posty: 107
Rejestracja: 10 gru 2008, o 12:48

Re: ALL Converter PRO

Post autor: Scripter1 » 23 sty 2013, o 20:08

Jest: AVI -> HQ DivX

jm48

Re: ALL Converter PRO

Post autor: jm48 » 2 lut 2013, o 10:46

Scripter1 pisze:Jest: AVI -> HQ DivX
Sorki, nie widzę takiej opcji - jest tylko wybór AC3/Mp3 - dopiero przy edycji wideo - sposób kodowania jest - opcja hq, wersja pro - zarejestrowana

jm48

Re: ALL Converter PRO

Post autor: jm48 » 2 lut 2013, o 11:04

Sorki nie doczytałem regulaminu więc c.d. konwersja z RMVB do AVI wersja programu 1,3
pozdrawiam

Scripter1
PowerUser
Posty: 107
Rejestracja: 10 gru 2008, o 12:48

Re: ALL Converter PRO

Post autor: Scripter1 » 2 lut 2013, o 13:01

Sprawdź czy nie ma tego w aktualizacjach: Help -> Check the Updates

jm48

Re: ALL Converter PRO

Post autor: jm48 » 2 lut 2013, o 13:47

Dzięki - pomogło :D

ODPOWIEDZ